Casadata Viewer

Met deze viewer kunnen de kostenbestanden van Casadata worden geraadpleegd en geëxporteerd naar het klembord in CSV (Ibis) formaat of naar CUF.
Met de compacte, overzichtelijk layout kunt u eenvoudig en snel alle kostenbestanden van Casadata raadplegen via de zoekboom of de slimme zoekfunctie. Elk onderdeel kan tot in detail worden getoond, met alle bijbehorende informatie.

Natuurlijk is de meest krachtige functie van de viewer de mogelijkheid om complete bouwdelen met onderbouwing in arbeid en materiaal te exporteren naar uw favoriete calculatieprogramma. Dat kan via het klembord in CSV (Ibis) formaat of naar een CUF bestand.

Deze software kan na downloaden en ingebruikname als trial worden gebruikt; er kunnen 10 verzamelingen met 5 bouwdelen worden gekopieerd/geëxporteerd. Daarna blijft de viewer functie permanent beschikbaar. Met de betaalde versie kunnen onbeperkt bouwdelen worden overgenomen en worden updates van de software verstrekt.

Bestellen & betalen

Vanuit de Casadata Viewer dient u eerst een bestelling te hebben geplaatst met de knop ‘Bestellen …’ rechts bovenin.
Vul hierna onderstaand formulier in om de betaling te verrichten. Na ontvangst van betaling wordt de aangekochte licentie per werkplek via internet vrijgeschakeld.
De bijbehorende factuur wordt per email verstrekt.


Subtotaal
BTW
Totaal


Scroll naar boven